Helg!

Skönt med helg faktiskt! Fick hoppa in och jobba extra igår på Blommor & Ting och det känns såå roligt att bli tillfrågad. Får tom vara ensam i butiken vissa timmar, att de vågar släppa mig lös haha! Närå, jag brukar lösa de situationer som kan uppstå. Så det känns bra att de har det förtroendet för mig, alltså måste jag sköta mig rätt bra!


En bukett jag gjorde igår!


Fick rosor för att jag jobbat så bra igen, snälla dem är! Inte van att få uppskattning för att man gör ett bra jobb. Så det tar jag åt mig med glädje!

Det känns även bättre med resfebern nu också. Kan tänka på det utan att få ont i magen så det är ju en stor framgång. Varför jag varit så nervös vet inte ens jag.. Första gången skräcken kanske!

Patrik är på lastbilsträff i Ramsele hela helgen så jag är ensam allena. Ja Juni är ju också här förstås. Så idag städade jag och bakade en kladdkaka inför kvällen, joggade och bara njöt av att vara själv.
Jag är verkligen en ensamvarg. Ibland längtar jag efter att bara vara själv. Så skönt. Kanske beror på att jag lärt mig vara själv sen jag var yngre och inte har några problem med det.
Vid middagstid kom några tjejer ur gänget hit för jag hade bjudit hem dem på middag. Har nästan blivit en tradition lastbilsträff = middag med brudarna!
Jag bjöd på räktacos och kladdkaka till efterrätt. Numera är även småttingar med på våra träffar, denna gång hade Sofia med sig Astrid. Bara roligt med små mjukisar som man kan ge till mamma när de blir för trötta hehe!

Lovisa och Astrid.Bra kväll! Man behöver lite tjejmys ibland.
Imorgon har jag hela dagen tills middag ungefär för mig själv och då ska jag plugga latin (lövfällande buskar & träd), baka kanelbullar som klassen ska sälja på Öppet hus den 4/10 och bara vara!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0